Muotijumala palaa ihmisenä

inhmillinen ~muotiblogi

Tarkoitus luoda rentoa smart casualia: kraka ja kauluspaita, mutta vyöttä…

…ja lisänä Fireflyn maailman kovuutta kokeneet tennarit.

Sitä lähtee muotijumalana ja palaa ihmisenä… Sitä ei oikeasti lähde muotijumalana, mutta sitä tosiaankin palaa ihmisenä. Minulla on tapana unohtaa ottaa kangaskassi mukaan kauppaan ja vielä yhtä usein unohtaa ottaa paperikassi sen sijaan (säästääkseen turhaa muovin kulutusta) ja lopulta huomata, että liukuhihnan päässä odottaa ruokatarvikkeita, joille ei ole kassia. Ja useimmiten sitten minulla on tapana hyväksyä se seikka ja sietää sitä epävarmuutta, joka syntyy siitä poikkeavuudesta, ettei puissein peitä ostoksiaan kotiin talsiessa. Mistähän sekin peittelyntarve syntyy…? No minä siis These Glory Daysit, Firelyn tennarit ja what not ylläni sitten sallin Perheleipurin, Saarioisen ja vihreän päärynöitä kannattelevan biojätepussin olla asusteenani Vaasanaukiolta kotiin. Ei sillä, että se sinällään edes herättäisi Kalliossa huomiota, mutta minä nyt vain koen, että tällainen kulutusta säästävä ekoteko (hyvin minimaalinen sellainen) voisi tulla yleisemmäksi. Tai no eipä sillä niin ole väliä. On vain ihan jännä tunne olla poikkeusyksilö ruokatarvikeasusteineen talsimassa kuitenkin ihan (ei kuitenkaan ollenkaan muotijumalamaisissa) siisteissä kuteissani. Sellaista ylpeyttä höystettynä häpeällä. Peruskauraa tämän sanataitelijan kokemusmaailmassa.

Ja asiasta Louis Vuittonin laukkuihin. Louis Vuittonin vuonna 2018 asetettu uusi miesten muodin pääsuunnittelija on tehnyt hienon (omaan silmiini varsin) pastellisävytteisen kevätkokoelman 2020-vuodelle. Kannattaa ehdottomasti tsekata. Tämä kyseinen sankari on melkoinen nero omassa jutussaan, joka on julkisuus, näkyvyys ja kauniit näyttävät luomukset. :Virgil Abloh. Voi olla, että olet jo kuullut nimen…

vikkelästi ilmaisee
Lemmi
2019 19.8.

(mukana kuvissa myös Gantin rannekello / kraka Selectedin - ja kauluspaidan on luonut Kesko (joskus vuosikymmeniä sitten).)

p.s. …kuvia klikkaamalla ne avautuvat näyttöön sopiviksi…

 
 

Seuraa blogia: Blogit.fi | Bloglovin’ | theblogjungle

Tsekkaa teokseni: Sinusta, isäni | Onnesta