Kasuaalia ja vähän enemmän kasuaalia

Aikamatka hissillä 60-luvulle. Kasuaalia…

Sitäkin enemmän kasuaalia (ts. rennosti treeneihin).

Siistinä kuljeskeltuani päivän muiden asioilla ja vielän reissun mutsin jeesiksi Tapiolaan sitä iski kenties ei-niin-suurmenestykseen-johtanut inspis pukeutua rennosti. Siis tosiaan rennosti. Ihan liian rennosti. Eli siis tosiaan flegmaattisen ja löysän ja vielä jonkun muun, vaikkapa muodottomana sohvalla tv:n ääressä lojuvan roikkuvan rennosti. Joskus sitä on vain sellainen olo, että on syytä pukeutua täsin “ali”. Sikäli jos nyt junnupelin koutsailuun voi alipukeutua. No eniveis, Broadway NYC Fashionin t-paita juuri ja juuri istuu, Kappahl:in teettämät huosut (jotka muuten on samat kuin ylemmässäkin eivät kenties ihan täysin ole sopimattomat muuhun yhtälöön mutta ovat sillä puolittaisella etäisyydellä toimivasta kombosta, joka ei silmiä hivele. Coston hattu nyt tuntunee luovan mistä vain hieman enemmän “hip” ja Oakleyn aurinkolasit kuitenkin luovat vähän uskottavuutta. Tiger of Swedenin vyökin voisi luoda vähän ryhtiä, mutta rennosti (uhh) roikkuva t-paita ei sitä päästä näkyviin. Ylemmässä se komeana kiiltelee. OTZ Shoes:in supermukavat ja näppärät kengät, joista on muotoutunut kotitossut (normaalisti vain kotikäyttöön) sattuivat tuntumaan kivoilta Tiger of Swedenin hienojen mutta kantapään kipeäksi tekevien kesätossujen jälkeen. Mitä muuta? Ah Haglöfsin reppu roikkuu selässä. Siinäpä minä olen kun haluan näyttää kasuaalilta junnupelissä (mikä me hoidettiin melkosen hienosti: 2-1 voitto sarjakärjestä. Bueno!).

Ylemmässä kuvassa muuten Paul Smithin luomus kauluspaitana. Ah, nyt sitä tulee sitten mietittyä, että kylläpäs se taitaa hieno kauluspaita kruunata luukin, jos vaikkapa tosiaan vertaa tuohon myöhäisemmässä illassa käytettyyn t-paitaan. Jos kengät laskee pois, niin se on siis ainoa, joka kuvassa muuttuu. Jännää, miltei. Luonnollista, kenties. Onneks sattuu olemaan kaapissa vähemmän kasuaalejakin kesäpaitoja.

no eniveis… kasuaalinen moikka!

Lemmi

2019 17.6.

p.s. nuorelta muotibloggarilta tämä idea tuoda esiin vähän vielä vähemmän siloteltua kuvaa omasta elämästä, jottei kaikki olisi aina niin koreaa